Hotet från öst

Jag måste lägga mig i den här löjliga debatten om att de
från öst bara röstar på varandra och att vi i väst inte har
någon chans och bla bla.

För det första.
Island, fan vad den är dålig. Ni borde ha tänkt
efter när ni skickade ut honom.

Norge, helt Ok. Men måånga andra var mycket bättre.

Danmark, det var kul en gång!

Har den tanken slagit att de från öst var mycket bättre?


Kommentarer
Postat av: anna

hehe jag håller med. Det är så jäkla löjligt att vissa tänker i "vi och dom"-banor.
Att Finland dessutom räknas till väst i fleras ögon är ju sjukt, de ligger ju lika mkt öst som länderna folk kallar för östländer.
Rättlåt vann för det röstades faktiskt om det :)

Postat av: beautybible

Amen!!! Plus att Finland faktiskt gav Serbien en 12a och de är inte grannar! Sverige fick ju inga röster från väst heller, bara från sina grannländer men då var det ju 12or och island gav en tia så så himla hemsk var det väl inte? Jag tycker debatten är konstig. Tycker rätt låt vann! =) Töntiga Luuk bör dock diskuteras, att kalla den vinnande låten för lesbisk kampsång förstår jag inte. Musik ska lyssnas på, det är inte miss word vi tävlar i. Ohh nu hetsade jag upp mig igen, gillade inte honom som kommentator, han sa så elaka saker om vissa länder.

2007-05-13 @ 12:46:31
URL: http://beautybible.blogg.se
Postat av: MakeUpYourMind

Anna: Ja, precis och Sverige gav faktiskt Serbien 12 poäng. Det var en jättefin låt som vann. Och att det inte är schlager är också patetiskt. Något som är schalger i Sverige, England osv kanske ligger i andras kultur att sjunga på det viset och det är sin egen kultur man ska visa.

Beautybible: Hehe visst! Jag är glad så länge inte Ukraina inte vann. Jag håller med dig att rätt låt vann! Sen hade jag min egen personlig favorit, som fick alla att dansa på stället jag var och kollade på Eurovison på. Var det Luuk som kommenterade? Fan, vad det var patetiskt i så fall. Man kan inte hålla på och klanka ner på andra på det sättet.

2007-05-13 @ 13:12:02
URL: http://makeupyourmind.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback