Mitt liv på årtal som slutar på 2 och 7.

Nu blev jag utmanad igen och detta var en annorlunda och spännande
utmaning. Favoritbloggarna/en
MiTe har utmanat mig att se mitt liv i årtal som slutar på 2:a och 7:a.

1987: 3 år gammal och min bror är 1 år gammal. Kommer dessvärre inte ihåg jättemycket, men av fotona att bedöma och vad mina föräldrar har sagt till mig så var jag blyg och oerhört pedant.

1992: Går i lågstadiet och jag är lite av frökens favorit. Otroligt snäll och fortfarande lite småblyg men jag umgicks med de störiga i klassen. Läste Kittyböcker och klarade av Äppel, Päppel, Piron.... böckerna först av alla! Hamnade dock i en speciell klass för barn med svårigheter för matematik och det var en hemsk upplevelse, hatar matte ännu! En annan sak var att jag var oerhört fascinerad av att rita och pyssla. Höll jämt på med sånt förutom att driva med min lillebror och 1-åriga lillasyrran.

1997: Går i 7:an . Började rebellera och var inte särskilt snäll mot mina föräldrar och sa emot min mamma speciellt mycket. Alla killarna i min ålder var ointressanta och det var de äldre killarna som var mer intressanta. Åker på språkresa till Tyskland. Tycker att umgås med kompisar är roligare än att plugga och jag är en utav de "populära" tjejerna i skolan och vi var rätt otrevliga mot vissa andra tjejer, vilket jag än i dag ångrar för att det ligger inte i min natur att vara sån person. Skolkar inte, men undviker vissa lektioner (tyska) och hänger på fritidsgården.

2002: Slutet av min gymnasietid och det är mest en obehaglig period som jag vill glömma. Det handlar såklart om en kille, allt som hade med killar och göra var rätt dramatisk och jag var en dramatisk person just då. Förbereder mig för studenten och kämpar lite hårdare för betygens skull. Är nervös för framtiden och alla vet ju precis vad de vill syssla med men inte jag? Träffar världens bästa kompisar och spännande personer överhuvudtaget. Skoltrött är vad jag är.

2007: Vet fortfarande inte vad jag vill göra, men till sommaren är jag klar med min utbildning som administratör inom Hälso - och sjukvården. Vill nog inte jobba inom sjukvården ialla fall har jag kommit på. Resa till sommaren, minst en månad. Jobbar extra på en butik i Köpenhamn och danskarna fascinerar mig. Lite smått panikslagen på att jag inte har gjort något med mitt liv (fast jag egentligen vet att jag gjort det). Håller som bäst på med min examensarbete och sedan efter sommaren har jag ingen aning om var jag står. Jobb eller utan jobb?

Kommentarer
Postat av: Mia

Vad roligt att du antog. Rolig läsning! Alltid intressant att få reda på lite om personen bakom bloggen.:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback