Budget

Jag är tråkig!
Jag äger inga linnen eller t-shirts som är
mönstrade eller med text på.
Mina kompisar tycker jag är riktigt töntig när jag säger:
"jag kan inte ha på mig en tröja med text, som jag inte står för."
Japp men sån är jag.
Jag tycker dock att
dessa är rätt söta med ett par enkla shorts.

Såg en hel ställ på H&M med zebrarandiga, tigermönstrat, prickiga och alla
möjliga mönstrade linnen endast för 50 spänn.

Kommentarer
Postat av: Angela

Hej äger heller inte speciellt mkt med verken text eller mönster. Det blir liksom svårt att kombinera medans enfärgart går ju till det mesta...hihi

Postat av: MakeUpYourMind

Angela, ja men det blir så. Egentligen funkar allt med jeans, det är min dagliga outfit. Man kanske borde köpa mer mönstrat. För att jag blir faktiskt gladare av roliga färger.

2006-04-20 @ 18:18:01
URL: http://makeupyourmind.webblogg.se
Postat av: Carina

Hej!
Då är jag i så fall också tråkig, för jag är precis som du i tröjtextavseendet (nytt ord?). Står det något som jag själv inte tycker om/står för - om det så bara skulle vara ett endaste litet ord - så köper jag inte det plagget. Det kan kännas lite tråkigt ibland, det är klart... Men bara själva situationen, inte att jag själv är tråkig! ;) Däremot tycker jag det är svårt att hitta snygga tröjor utan tryck :(

2006-04-21 @ 11:33:15
URL: http://girlfromnextdoor.blogspot.com
Postat av: MakeUpYourMind

Hej Carina, tur att jag inte är ensam! Nej jag tycker själv inte att jag är tråkig. Jag menar hur kul är det med "Rolling Stones" tröjor när jag i själva verket inte ens lyssnar på Rolling Stones eller typ "Hot mama" eller annat töntigt.

2006-04-21 @ 15:07:17
URL: http://makeupyourmind.webblogg.se
Postat av: Emmisen

Jag äger inte heller så många plagg med text och tryck och sånt. Brukar oxå känna att jag vill "stå för" texten. Junk Food tröjan är ett undantag =) men den är lite cool =) Köpte den lite för att det står mitt födelseår på den =)

2006-04-22 @ 19:43:32
URL: http://emmisen.blogg.se
Postat av: MakeUpYourMind

Emmisen, din Junk Food tröja är jättesöt. Och då är det lite speciellt när det står ditt födelseår. jag skulle vilja ha en sån cool tröja med typ Madonna för att henne lyssnade/lyssnar jag på. Fast hennes gamla låtar. Coolt med en 80-tals bild på henne på en cool t-shirt. Ska ta o leta efter en sådan nu.

2006-04-23 @ 00:01:20
URL: http://makeupyourmind.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback